

- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Mango i przyjaciele herbatka owocowa niska kwasowość
- Złoty Smok White Tea Ball

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Czekolada Sojowa 40% VEGAN Labooko zotter 2x35g
Opis
Czekolada Sojowa 40% VEGAN Labooko zotter 2x35g
Ta sojowa tabliczka zawiera 40% wyraźnie wyczuwalnego kakao. Zamiast mleka w proszku, użyli soi aby stworzyć tę czekoladę, która także zawiera nierafinowany cukier trzcinowy. Poświęcili dużo czasu na konchowanie, aby kakao idealnie złączyło się z soją.
Ta czekolada jest zrobiona od ziarenka do tabliczki z organicznego kakao z Ameryki Południowej.
Ta czekolada jest zdrowa, przyjazna środowisku i smakuje bosko. Nowa wegańska czekolada jest awangardowa i pokazuje ogromny potencjał, oraz przeszła długą drogę aby nie zatracić smaku czy tekstury.
Manufaktura używa tylko organicznych składników, więc oczywiście soja jest organiczna i bez GMO.
2x czekolada sojowa° 35g = 70g
Składniki: masło kakaowe°, surowy cukier trzcinowy°, sproszkowana soja°(22%), masa kakaowa°, emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, sól, anyż°, cynamon°
Zawartość Fairtrade: 78%° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Produkt bez mleka, wegański.
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, mleka i sezamu.
Najlepiej spożyć przed patrz: data na opakowaniu.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2484kJ/601 kcal
- Tłuszcz: 45 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28 g
- Węglowodany: 36 g
- - w tym cukry: 33 g
- Białko: 8,6 g
- Sól: 0,29 g
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady o innowacyjnych smakach.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.