18,00 zł
104,00 zł
- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Złoty Smok White Tea Ball
- Słomka do BUBBLE TEA metalowa, scięta, gruba fi. 1 cm Tęczowy Gradient 20cm + czyścik
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Pralina ZOTTER Cognac + Coffee BIO 70g
Opis
Pralina ZOTTER Cognac + Coffee BIO 70g
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
Czekolady Nadziewane to prawdziwy oryginał. Zotter jest twórcą cudownych kompozycji smaku i unikalnego designu ręcznie nadziewanych tabliczek, które szybko zdobyły w czekoladowym świecie status KULTOWYCH. Każda z nich uwodzi niepowtarzalnie ułożonymi warstwami ukrytymi w doskonałej kuwerturze domowej roboty, o smaku harmonizującym z nadzieniem. Ta scalona czekolada oferuje nadzwyczajne doznania smakowe. Doznań tych dopełniają opakowania biodegradowalne projektowane przez znanego artystę plastyka Andreasa H. Gratze.
Czekolada Kawowa nadziewana Koniakiem
Kuwertura kawowa wypełniona kremem koniakowym
Francuski old master koniak wypełnia ganache z ciemnej czekolady okrągłym i intensywnym smakiem. A ponieważ koniak kończy się nutami palonej kawy, otoczka tej kreacji jest odpowiednio wykonana z kawowej kuwertury. Oczywiście Zotter pali kawę we własnej palarni. W tym celu ziarna kawy Arabica pochodzą z wyżyn Meksyku i Kolumbii.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2163kJ/522 kcal
- Tłuszcz: 35 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
- Węglowodany: 39 g
- - w tym cukry: 34 g
- Białko: 5,9 g
- Sól: 0,24 g
Kawowa Kuwertura° nadziewana kremem z koniaku°(60%) - (zawiera alkohol) - 70g
Składniki: surowy cukier trzcinowy°, masa kakaowa°, masło kakaowe°, Cognac°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, syrop inwertowany°, masło°, mleko°, mielone ziarna kawy°(0,5%), słodka serwatka w proszku °, nierafinowany cukier trzcinowy°, sól, kawa mielona°(0,1%), emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°, kardamon°
Zawartość Fairtrade: 71%
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Może zawierać śladowe ilości orzechów, jaj, selera i sezamu.
Wymiary opakowania: W: 120 x H: 54 x D: 13 mm
Waga netto: 70 g
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.