

- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Mango i przyjaciele herbatka owocowa niska kwasowość
- Złoty Smok White Tea Ball

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Pralina ZOTTER Mango Tango BIO 70g
Opis
Pralina ZOTTER Mango Tango BIO 70g
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
Czekolady Nadziewane to prawdziwy oryginał. Zotter jest twórcą cudownych kompozycji smaku i unikalnego designu ręcznie nadziewanych tabliczek, które szybko zdobyły w czekoladowym świecie status KULTOWYCH. Każda z nich uwodzi niepowtarzalnie ułożonymi warstwami ukrytymi w doskonałej kuwerturze domowej roboty, o smaku harmonizującym z nadzieniem. Ta scalona czekolada oferuje nadzwyczajne doznania smakowe. Doznań tych dopełniają opakowania biodegradowalne projektowane przez znanego artystę plastyka Andreasa H. Gratze.
Mango Tango
Szlachetna ciemna czekolada wypełniona ganache z mango i ganache z cytryny
Tańczące Owocowe Gwiazdy: intensywnie owocowe nadzienie wykonane z kawałków mango zmieszanych z kuwerturą z mango, pralinami nerkowca i odrobiną soku z cytryny. Wszystko to na warstwie utworzonej z domowej roboty cytrynowej konfitury i białej czekolady. Owocowy pokaz tańca czekoladowego z orzeźwiającymi piruetami cytrynowymi, pokrytymi pyszną ciemną czekoladą o zawartości 70% kakao.
Utworzono za pomocą Preda Mangoes
Preda prowadzi kampanię na rzecz praw dzieci na Filipinach od 40 lat. Ratują dzieci od życia na ulicy i przeciwdziałają ich trafianiu do więzienia, oraz walczą z wyzyskiem i prostytucją dziecięcą. Sprzedaż mango od rolników-partnerów wspiera ich programy pomocowe.
A jeśli to nie było wystarczająco niesamowite, mango od Predy smakuje niewyobrażalnie pysznie! www.preda.org
Szlachetna Ciemna Czekolada° nadziewana ganache z mango°(40%) i cytrynowym ganache°(20%) - 70g
Skład: surowy cukier trzcinowy°, masa kakaowa°, masło kakaowe°, syrop ryżowy°, mleko°, puree z mango°, suszone mango°, sok cytrynowy°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, odtłuszczone mleko w proszku° , koncentrat soku cytrynowego°, orzechy nerkowca°, słodka serwatka w proszku°, emulgator: lecytyna sojowa°, nierafinowany cukier trzcinowy°, mielona cytryna°, kurkuma°, sól, wanilia°, cynamon°
Kakao: 70% minimum Fairtrade : 75%
° z kontrolowanych upraw ekologicznych
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.