

- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Mango i przyjaciele herbatka owocowa niska kwasowość
- Złoty Smok White Tea Ball

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Pralina ZOTTER Pecan i Tamaryndowiec BIO 70g
Opis
Pralina ZOTTER Pecan i Tamaryndowiec BIO 70g
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
Czekolady Nadziewane to prawdziwy oryginał. Zotter jest twórcą cudownych kompozycji smaku i unikalnego designu ręcznie nadziewanych tabliczek, które szybko zdobyły w czekoladowym świecie status KULTOWYCH. Każda z nich uwodzi niepowtarzalnie ułożonymi warstwami ukrytymi w doskonałej kuwerturze domowej roboty, o smaku harmonizującym z nadzieniem. Ta scalona czekolada oferuje nadzwyczajne doznania smakowe. Doznań tych dopełniają opakowania biodegradowalne projektowane przez znanego artystę plastyka Andreasa H. Gratze.
PECAN NUTS WITH TAMARIND
Terra incognita dla odkrywców: orzechy pekan to słodka odmiana orzechów włoskich, niezwykle popularna w USA. Opiekane małe kawałki orzecha pekan wpadają do domowego nugatu z orzechami pekan. Następnie pojawia się orzeźwiająco cierpka warstwa tamaryndowca o podobnym smaku cytryny. Orzechowo-topliwy i cytrynowy - smakują jak yin i yang, które wzajemnie się inspirują. Oblane mleczną czekoladą z 50% zawartością kakao.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2329kJ/560 kcal
- Tłuszcz: 40 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
- Węglowodany: 42 g
- - w tym cukry: 39 g
- Białko: 6,5 g
- Sól: 0,23 g
Górska Mleczna Czekolada° z praliną z orzechów Pecan°(28%) i Tamaryndowym ganache°(24%) - 70g
Składniki: surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, orzechy pecan°, masa kakaowa°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, pasta tamaryndowa°, odtłuszczone mleko w proszku°, mleko°, syrop skrobiowy°, masło°, napój ryżowy w proszku°, nierafinowany cukier trzcinowy°, słodka serwatka w proszku°, emulgator: lecytyna sojowa°, sól, wanilia°, cynamon°, chilli „Bird’s eye”°
Zawartość Fairtrade: 61 % Kakao minimum: 70%
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Pełne surowe mleko z „Bio vom Berg” organicznych farmerów z Tyrolu.
Alergeny!!! Produkt zawiera laktozę i soję oraz orzechy PECAN. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów, jaj i sezamu.
Wymiary opakowania: W: 120 x H: 54 x D: 13 mm
Waga netto: 70 g
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.