

- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Mango i przyjaciele herbatka owocowa niska kwasowość
- Złoty Smok White Tea Ball

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Pralina ZOTTER Whisky + Karmel + Pecan BIO 70g
Opis
Pralina ZOTTER Whisky + Karmel + Pecan BIO 70g
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
Czekolady Nadziewane to prawdziwy oryginał. Zotter jest twórcą cudownych kompozycji smaku i unikalnego designu ręcznie nadziewanych tabliczek, które szybko zdobyły w czekoladowym świecie status KULTOWYCH. Każda z nich uwodzi niepowtarzalnie ułożonymi warstwami ukrytymi w doskonałej kuwerturze domowej roboty, o smaku harmonizującym z nadzieniem. Ta scalona czekolada oferuje nadzwyczajne doznania smakowe. Doznań tych dopełniają opakowania biodegradowalne projektowane przez znanego artystę plastyka Andreasa H. Gratze.
Ciemna czekolada° nadziewana ganache z karmelu whisky°(30%) i praliną z orzechów pekan°(30%) - zawiera alkohol
Składniki: surowy cukier trzcinowy°*, masa kakaowa°*, orzechy pekan°(14%), masło kakaowe°*, karmelizowane MLEKO W PROSZKU° (5%: ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU°, cukier°), whisky°, MASŁO°, MLEKO°, syrop skrobiowy°, syrop cukru inwertowanego°, PEŁNE MLEKO W PROSZKU°, napój ryżowy w proszku° (ryż°, olej słonecznikowy °, sól), pełny cukier trzcinowy°*, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU°, emulgator: lecytyna (SOJA)°, sól, SŁODKA SERWATKA W PROSZKU°, wanilia w proszku°*, cynamon°*, chili „Bird's Eye”° Kakao (masa kakaowa i masło kakaowe): minimum 70% w ciemnej czekoladzie°
*fair trade, całkowita zawartość sprawiedliwego handlu: 68%
°z kontrolowanych upraw ekologicznych
Pełne mleko w proszku od Bio vom Berg, rolników ekologicznych z Tyrolu.
Alergeny!!! Zawiera MLEKO, SOJA. Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, orzeszków ziemnych, jaj, sezamu i glutenu.
Informacje o wartościach odżywczych na 100g
Energia kcal | 560 | kcal |
---|---|---|
Energia kJ | 2335 | kJ |
Tłuszcz | 39 | g |
Z czego nasyca się | 18 | g |
Węglowodany | 40 | g |
z czego cukier | 36 | g |
Białko | 6,0 | g |
Sól | 0,11 | g |
Średnia wartość odżywcza na 100 g
Wymiary opakowania: W: 120 x H: 54 x D: 13 mm
Waga netto: 70 g
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.