

- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Mango i przyjaciele herbatka owocowa niska kwasowość
- Złoty Smok White Tea Ball

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Czekolada Kakao i Mleko Owsiane 60%/40% bez cukru Vegan Labooko zotter 2x35g BIO
Opis
Czekolada Kakao i Mleko Owsiane 60%/40% bez cukru Vegan Labooko zotter 2x35g BIO
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Labooko wzbudza najczystsze czekoladowe pożądanie, jednocześnie pozwalające na odkrycie różnorodności smaków: klasycznych ciemnych czekolad o wysokiej zawartości kakao pochodzącego z regionów o długiej tradycji uprawy oraz czekolad mlecznych, owocowych czy orzechowych.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
LABOOKO – czyli...LA-BOOK-O. Czekolada książka. Oprócz wspaniałego smaku poznamy też całą historię danej czekolady zapisaną wewnątrz.
Wegańska czekolada o zawartości 60% kakao i 40% napoju owsianego. Napój zamiast mleka, bez dodatku cukru. Tradycyjnie czekolada mleczna zawiera cukier, ale w tym wypadku całkowicie z niego zrezygnowano. Skupiono się wyłącznie na harmonii kakao i napoju owsianego, dzięki czemu napój owsiany w naturalny sposób może pochwalić się zadziwiającą słodyczą. To wegańska, delikatnie słodka alternatywa dla mlecznej czekolady z bardzo dużą zawartością kakao.
Nuty smakowe: nuty owoców cytrusowych, piernika i ziół liściastych
Składniki 60%/40% cacao - Oat Milk no sugar added chocolatte
Czekolada ° z napojem owsianym°
Składniki: masa kakaowa°*, NAPÓJ OWSIANY W PROSZKU° (40%: owies fermentowany°), masło kakaowe°*
Kakao (masa kakaowa i masło kakaowe): minimum 60%
* Fair Trade, całkowita zawartość Fair Trade: 60%
°z kontrolowanych upraw organicznych.
Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, orzeszków ziemnych, mleka, soi i sezamu.
Informacje o wartościach odżywczych
Energia kcal | 564 | kcal |
---|---|---|
Energia kJ | 2349 | kJ |
Tłuszcz | 40 | g |
w tym nasyconych | 23 | g |
Węglowodany | 37 | g |
z czego cukier | 8,6 | g |
Białko | 9,2 | g |
Sól | 0,13 | g |
Średnia wartość odżywcza na 100 g
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.