- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Złoty Smok White Tea Ball
- Mango i przyjaciele herbatka owocowa niska kwasowość
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Czekolada ZOTTER 70g BIO - Kawa Migdały + cukier daktylowy Quadratur
Opis
Czekolada ZOTTER 70g BIO - Kawa Migdały + cukier daktylowy Quadratur
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
Nugat kawowy, słodzony tylko daktylami: wegański nugat ze świeżo prażonych migdałów, czystego masła kakaowego i ziaren kakaowych w połączeniu ze świeżo mieloną kawą, organiczna + fair, palona bezpośrednio u producenta. Intensywny kawowy smak wsparty aromatami prażonego kakao, delikatnie topiący się i naturalnie słodzony cukrem daktylowym, czyli zmielonymi daktylami, które podkreślają rozkosz karmelową słodyczą. Całkowicie wegański kawowy haj.
Profil smakowy: intensywny smak kawy bez kwasu kawowego, orzechowo-kremowy smak, subtelna karmelowa słodycz, miękki stopiony nugat
Czekolada kawowo-migdałowa° z cukrem daktylowym° i masłem kakaowym° - 70g
Składniki : MIGDAŁY°(30%), cukier daktylowy°(27%), masa kakaowa°, masło kakaowe°(12%), zmielone ziarna kawy°(7%), wanilia°, sól kamienna, cynamon°, płatki róż°
Zawartość Fairtrade: 70%
Certyfikat FAIRTRADE
° z kontrolowanej uprawy ekologicznej
Może zawierać śladowe ilości orzechów, sezamu i mleka.
Najlepiej spożyć przed patrz: data na opakowaniu.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2277kJ/546 kcal
- Tłuszcz: 41 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
- Węglowodany: 30 g
- - w tym cukry: 21 g
- Białko: 11 g
- Sól: 0,22 g
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.