

- Świąteczna czarna herbata
- Blue Butterfly Pea - Klitoria ternateńska kwiaty suszone
- Truskawkowa Rapsodia - herbata owocowa
- Słomka do BUBBLE TEA papierowa gruba fi. 1,2 cm
- Foremka papierowa Panettone 500g - 12,5 x 10 cm
- Foremka papierowa Panettone 300g - 11 x 8,5 cm
- Tapioka czarna do BUBBLE TEA 250g + karta przepis
- Wiśnie w rumie - herbata owocowa
- Lily Ball - herbata zielona kwitnąca
- Przebudzenie Wiosny - herbata zielona z białą PREMIUM
- Mango i przyjaciele herbatka owocowa niska kwasowość
- Złoty Smok White Tea Ball

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Czekolada mleczna 40% Republika Dominikany Labooko zotter 2x35g BIO
Opis
Czekolada mleczna 40% Republika Dominikany Labooko zotter 2x35g BIO
Zotter to jeden z pięciu najlepszych czekoladników świata. Jako jeden z niewielu wytwarza swoje tabliczki ręcznie, w technologii Bean-to-Bar (od ziarna kakao do tabliczki czekolady). Jako jedyny z tej piątki ma wszystkie składniki BIO i FairTrade. W ten sposób Zotter stawia się w opozycji wobec standardowej, masowej produkcji czekolady i zunitaryzowania czekoladowego przemysłu. Te kultowe czekolady przeznaczone są dla osób o otwartych, nieszablonowych umysłach, które potrafią docenić to co w życiu najlepsze. Bogata i zróżnicowana oferta czekolad Zotter jest odzwierciedleniem różnorodności natury, choć nadal jest to jedynie niewielki wycinek tego, czym jest arcybogaty smak i aromat ziarna kakaowca.
Labooko wzbudza najczystsze czekoladowe pożądanie, jednocześnie pozwalające na odkrycie różnorodności smaków: klasycznych ciemnych czekolad o wysokiej zawartości kakao pochodzącego z regionów o długiej tradycji uprawy oraz czekolad mlecznych, owocowych czy orzechowych.
Wszystkie czekolady powstają w jednym miejscu zgodnie z założeniami Bean-to-Bar, gdzie proces miażdżenia, prażenia, mielenia, konszowania przebiega pod czujnym okiem mistrza Josefa. W ten właśnie niepowtarzalny, wręcz zindywidualizowany sposób powstają niezwykłe czekolady Labooko o innowacyjnych smakach.
LABOOKO – czyli...LA-BOOK-O. Czekolada książka. Oprócz wspaniałego smaku poznamy też całą historię danej czekolady zapisaną wewnątrz.
Słodka mleczna czekolada z najwyższej jakości kakao Zorzal z Dominikany. Zorzal Cacao założył rezerwat ptaków o powierzchni 412 hektarów, w którym zbiera się kakao, a 70 procent obszaru pozostaje na zawsze obszarem dzikich lasów deszczowych. Oryginalna czekolada z misją klimatyczną i 40% zawartością kakao: słodka, czekoladowa i karaibska.
Aromaty: słodzone mleko zagęszczone, lekkie nuty kakaowe
Składniki: surowy cukier trzcinowy°, masło kakaowe°, pełnotłuste kremowe mleko w proszku°, masa kakaowa°, odtłuszczone mleko w proszku°, emulgator: lecytyna sojowa°, wanilia°,sól.
Kakao: 40% minimum
* Fair Trade, całkowita zawartość Fair Trade: 82%
°z kontrolowanych upraw organicznych
Surowe mleko pełne z "Bio vom Berg", rolnicy ekologiczni z Tyrolu.
ALERGENY: Zawiera mleko i soję. Może zawierać śladowe ilości wszystkich rodzajów orzechów, orzeszków ziemnych i sezamu.
- Wartości odżywcze dla porcji: 100g
- Wartość energetyczna: 2407kJ/581 kcal
- Tłuszcz: 39 g
- - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g
- Węglowodany: 50 g
- - w tym cukry: 48 g
- Białko: 6,4 g
- Sól: 0,22 g
Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu w temperaturze 12-20 stopni Celcjusza.
Producent: z o t t e r Schokoladen Manufaktur GmbH, Bergl 56, A-8333 Riegersburg, www.zotter.at
Importer: Emilia Data ul. Barcelońska 1/u11 02-762 Warszawa
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.